Kavgada kopan kulağını martı kapan adamın davasında şaşırtan ifade: Milyonda bir kişinin başına gelen onun başına geldi

Kavgada kopan kulağını martı kapan adamın davasında şaşırtan ifade: Milyonda bir kişinin başına gelen onun başına geldi
Kavga sırasında kopan kulağını martı kapan adamın davasında, sanık ifadesi şaşırttı.

2016 yılında Büyükada'da Danyal Tolgahan Alparslan’ın şiddetine uğrayan bir kadını kurtarmak isteyen Eyüp Çelik'in çıkan kavgada kulağı koptu. Yerdeki kulağı bir martı kaparak uzaklaştı.

Olayla ilgili süren davada hakkında yakalama kararı bulunan Almanya vatandaşı sanık Danyal Tolgahan Alparslan teslim oldu.

Sanık avukatı ise kopan kulak parçasının martının alıp gitmesi neticesinde Eyüp Çelik’in yüzünde iz kaldığını ve eylemin meşru müdafaa sınırları içerisinde gerçekleştiğini söyledi.

Danyal Tolgahan Alparslan hakkında çıkartılan yakalama kararı savunmaya yönelik olduğundan serbest bırakıldı.

4781887.jpg

“ONUN ELİNDEN KURTULMAK İÇİN ISIRDIM”

Savunması alınan Danyal Tolgahan Alparslan, “Olay tarihinde kafede kız arkadaşım ile birlikte oturuyorduk, aramızda tartışma çıktı. Biz de kafedekileri rahatsız etmemek için oradan biraz uzaklaştık. Sözlü olarak tartışmaya devam ettik, bu sırada daha önceden tanımadığım Eyüp Çelik elinde dondurmayla bizi izliyordu. Ben de kendisine ‘Bir şey mi var’ dedim, bana ‘Yanındaki kızla beni karıştırma’ diyerek benim göğüs kısmımdan tutarak itekledi. Bu sırada tişörtüm yırtıldı, aramızda arbede oldu birlikte yere düştük. Düşünce kafası benim yüz kısmıma geldi, kafasıyla yüzüme baskı yapmaya başladı, ben de onun elinden kurtulmak için ısırdım. Sonradan kulağını Isırmış olduğumu fark ettim, daha sonra üzerimden kalktı. Eyüp Çelik’in yanında bulunan kişiler benim üzerime doğru sandalye ve terlik fırlattılar. Daha sonra müşteki sanık benim arkamdan gelerek sol kürek kemiğimin üzerinden beni ısırdı. Ben sadece kendimi korumak ve onun elinden kurtulmak için ısırdım. Beni yaraladığı ve tişörtüm yırtıldığı için şikâyetçiyim" dedi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar