Kastamonu'da 18 yaşındaki genci ölüm balkonda yakaladı: Nedeni kahretti

Kastamonu'da 18 yaşındaki genci ölüm balkonda yakaladı: Nedeni kahretti
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde 18 yaşındaki bir genç, balkonda otururken birde yere yığıldı. Hayatını kaybettiği öğrenilen gencin bir maganda kurşunu nedeniyle can verdiği ortaya çıktı.

Çatalzeytin ilçesine bağlı Arıca köyünde yaşanan olayda evinin balkonunda oturan Mehmet Ali Topcu (18), bir anda yere yığıldı. Evde bulunan ailesinin durumu haber vermesi üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptığı Topcu’nun, baş bölgesinin çeşitli yerlerinde tüfek saçmalarının bulunduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi.

BOŞ FİŞEKLER BULUNDU

Geniş çaplı yapılan olay yeri incelemesinin ardından çevrede boş tüfek fişeklerine rastlandı. Jandarma ekipleri köy yerinde gelişigüzel ateş eden şahısların ve 18 yaşındaki Mehmet Ali Topcu’nun hayatını kaybetmesine sebep olan kişi ya da kişileri bulabilmek için çalışma başlattı.

Mehmet Ali Topcu’nun cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar