Kastamonu Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi: 2 yaralı

Kastamonu Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi: 2 yaralı

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun içerisinde bulunduğu makam aracı, otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunun çift yaralandı.

Ankara-Kastamonu karayolu Kayı köyü mevkiinde Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun da içerisinde bulunduğu Mehmet U. idaresindeki 37 BA 403 plakalı makam aracı ile aynı yönde seyir halindeyken aniden manevra yapan Şerafettin Kubal yönetimindeki 06 BN 1444 plakalı otomobil ile çarpıştı.

3r.jpg

Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil takla attı. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü Şerafettin Kubal (62) ile eşi Şerif Kubal (64) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından jandarma ve polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu.

k5.jpg

BAŞKAN VİDİNLİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Kazadan yara almadan kurtulan Belediye Başkanı Vidinlioğlu, olay sonrası katıldığı Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) toplantısında, kazayla ilgili konuştu.

Yaralanan iki vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Vidinlioğlu, “Ankara dönüş yolunda tali yoldan çıkan otomobil aracımıza çarptı. 2 kişi hafif yaralandı, çok bir şeyleri yok. Ben gördüm, kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldılar.

Arabayı kullanan amcanın sağ elinde biraz kanaması var, onun dışında başka bir şeyi yok. Arabada ne kadar hasar var onu bilemiyorum. Araba ters döndü. Ben iyiyim, kafamı çarptım, onun dışında herhangi bir şeyim yok. Allah beterinden korusun” dedi.