Kasiyerin kıyafetini beğenmedi polisleri sürgünle tehdit etti: Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi

Kasiyerin kıyafetini beğenmedi polisleri sürgünle tehdit etti: Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi
Zonguldak’ta babası ile bir markette görevli bir kasiyer arasındaki tartışmaya sonradan dahil olan müdür yardımcısı “Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi” diye bağırarak polisleri sürgünle tehdit etti.

Olay, dün Kozlu ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’ndeki bir markette oldu. İddiaya göre, K.D. marketten satın aldığı bir ürünün kasa fiyatının farklı olduğunu belirtti. Aynıca bir arkadaşına satın aldırdığı sigarayı başka bir sigara ile değiştirilmesini talep etti.

aw154671-02.jpg

Ancak kasiyer olarak çalışan Ö.B. ile aralarında bir tartışma başlayınca K.D. durumu Kozlu ilçesindeki halk eğitim merkezinde müdür yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenilen oğlu Onur D.’ye haber verdi.
Polislere de haber verilmesi üzerine söz konusu markete gitti. Taraflar ile görüşen ekipler şikayetçi olup olmadıklarını sordu.

aw154671-03.jpg

“BAŞIMIZA NE GELDİYSE BU KAPALILARDAN GELDİ”

Ancak araya giren Onur D. polis ekiplerine “Kimi aldığınıza dikkat edin, hepinizi Hakkari’ye sürdürürüm” dedi. Tartışma devam ederken bu sefer de Ö.B.’yi kast ederek “Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi” diye bağırmaya başladı. Onur D., polisler tarafından müdahalesiyle gözaltına alındı.

aw154671-01.jpg

"ŞEKER HASTASIYIM"

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine devredilen soruşturmayla işlemlerden sonra Zonguldak Adliyesi’ne sevk edilen Onur D., Ö.B.’den özür dileyerek şeker hastası olduğunu bir anlık bir sinirle yaptıkları için pişman olduğunu ifade etti.

Ö.B. ise şikayetçi olmadığını söyledi. Polise mukavemet suçundan ve kamu görevlisine hakaret iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na çıkartılan şüpheli, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar