Kartal’da iki genç kız bir evde ölü bulundu!

Kartal’da iki genç kız bir evde ölü bulundu!
Kartal'da bir evde 2 kadının cansız bedeni bulundu. Şüpheli ölüme ilişkin evde yapılan aramada bulunanlar şok etti.

Yakınlarının kayıp ilanı verdiği iki genç kız, bir evde ölü bulundu. Evde arama yapan ekipler kızlardan birinin eski sevgilisi olan şahsıda bileklerini kesmiş şekilde buldu. 2 kadının ölü bulunduğu evden uyuşturucu, fare zehri ve şizofreni ilaçları çıktı.

 

İhbar üzerine Kartal Cumhuriyet Mahallesi''ndeki 4 katlı binanın birinci katındaki daireye giren polis, 23 yaşındaki Dilara Gültay ve 30 yaşındaki Cansu Demirel adlı kadınların cansız bedenleriyle karşılaştı.

 

İKİ KADINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Aynı saatlerde kendisini yaraladığı için hastaneye giden 24 yaşındaki Mustafa P. kadınları öldürdüğü söyledi. Polisin yaptığı ilk incelemede Mustafa P.''nin iki kadını öldürerek intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

 

EVDE UYUŞTURUCU BULUNDU

Noterde katiplik yapan Gültay ile elektronik firmasında çalışan Demirel''in yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Bir restoranda çalışan Mustafa P.''nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehiri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar