Kartal'da seçim çadırını yakan şüpheli yakalandı

Kartal'da seçim çadırını yakan şüpheli yakalandı
Kartal'da meydana gelen seçim çadırı yangını olayıyla ilgili olarak, polis memurları ve ardından DS'nin gözaltına alındığı bildirildi.

Salı günü saat 22.45 sıralarında Kordonboyu Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde yaşanan olayda, bir siyasi partinin seçim çadırı alevlere teslim oldu.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, çadıra müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Polis incelemesi sonucunda çadır içinde bulunan bayrakların yakıldığı ve yangının bu sebeple çadıra sıçradığı belirlendi.

Olayın peşini bırakmayan polis ekipleri, koyu giyimli bir şahsın çadıra girdiği, ardından çadırın yanmaya başladığı ve kaçarken Rıhtım Caddesi'nden Kartal Meydanı'na doğru ilerlediği tespit etti. Şüphelinin DS olduğu belirlenen kişi, polis tarafından gözaltına alındı. DS'nin emniyetteki sorgusunda tehdit, hakaret, yaralama, güveni dağıtma gibi suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenildi.

Gözaltındaki DS, yapılan işlemler sonrasında adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yangının seçim öncesi dönemde yaşanan siyasi gerilimle bağlantılı olup olmadığı da araştırılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar