Kartal'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Kartal'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı
İstanbul Kartal'da iki araç kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada can kaybı olmazken iki araçta da büyük hasrar oluştu.

İstanbul'un Kartal ilçesinde yaşanan trafik kazası, akşam saatlerinde Başak Mahallesi, Üsküdar Caddesi üzerinde meydana geldi.

Saat 21.00 sıralarında gerçekleşen olayda, A.Y. Ç. yönetimindeki Fiat marka 34 HV 0230 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta durmayarak, karşı yönden gelen H.E. kontrolündeki Ford marka 34 HYA 276 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, neyse ki ölen veya yaralanan olmazken, araçlar ise kullanılamaz hale geldi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, kaza mahallinde gerekli incelemeleri başlatarak tarafların ifadelerini aldı.

Maddi hasarın yanı sıra trafikte meydana gelen bu olay, sürücülere dikkat etme ve trafik kurallarına uyma konusundaki önemi bir kez daha hatırlattı.

Kaza yerindeki araçların çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale dönerken, polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Trafik kazalarına karşı vatandaşları uyanık olmaya davet eden yetkililer, sürücülerin kurallara uyması ve dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar