Kartal'da akli dengesi bozuk şahıs annesi ve kardeşini rehin aldı

Kartal'da akli dengesi bozuk şahıs annesi ve kardeşini rehin aldı
Kartal'ın Atalar Mahallesi'nde gece saatlerinde akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Metin Karakulak isimli şahıs, sinir krizi geçirerek annesi ve erkek kardeşini bıçak zoruyla rehin aldı.

Olay, gece saatlerinde Kartal Atalar Mahallesi Önder Sokak'ta bulunan bir apartmanın en üst katında gerçekleşti. Metin Karakulak'ın akli dengesinin bozuk olduğu bilgisinin üzerine, yaşanan sinir krizi tüm mahalleyi alarma geçirdi. Karakulak, bıçak zoruyla annesi ve erkek kardeşini rehin alarak çevrede büyük bir paniğe sebep oldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve özel harekat ekipleri sevk edildi.

aw138002-05.jpg

Polis ekiplerinin müdahalesine rağmen şahıs, itfaiye ve özel harekat ekiplerinin binaya girmesiyle daha da gerginleşti. Evini yakmakla tehditler savuran Karakulak, polis çağrılarına tepki göstererek, "Buraya MİT müsteşarı İbrahim Kalın ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gelecek!" şeklinde bağırdı. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

aw138002-04.jpg

Ancak polis ekiplerinin kararlı müdahalesi sonucunda, Metin Karakulak ikna edilerek polis aracına bindirilerek götürüldü.

aw138002-02.jpg

aw138002-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar