Karısını öldürüp, kafatasından kül tablası yaptı! Cinayetin detayları tüyler ürpertici

Karısını öldürüp, kafatasından kül tablası yaptı! Cinayetin detayları tüyler ürpertici
Meksika, dün güne korkunç bir haberle başladı. Peubla'da yaşayan 32 yaşındaki Alvaro isimli bir adam, karısını öldürüp ardından cansız bedenini parçalara ayırarak beyninden kendisine yemek yaptı. Suçunu itiraf eden adamın cinayete dair verdiği ayrıntılar herkesi şoke etti.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Meksika’nın Peubla şehrinde 5 çocuk annesi Maria Montserrat Animas Montiel, 32 yaşındaki kocası Alvaro tarafından canice katledildi. Şeytanın kendisine suçu işlemesi gerektiğini söylediğini belirten kati zanlısı, Alvaro, karısının cansız bedenini parçalara ayırdıktan sonra üvey kızının kendisini görerek polise haber vermesi üzerine gözaltına alındı. Alvaro’nun cansız bedene ait parçaların bir kısmını evin içinde tuttuğu diğer bir kısmını ise çöpe attığı ifade edildi. Öldürdüğü karısının kafatasını evinde kül tablası olarak kullanan cani koca, polise verdiği ifadesinde suçunu itiraf etti.

17316439-728xauto.webp

“KIZIMI PARÇALARA AYIRDI, ADALET BEKLİYORUM”

Katledilen kadının annesi Maria Alicia Montiel Serran yerel basına yaptığı açıklamada, “Kızımı pala, keski ve çekiçle doğradı. Parçalara ayırdığını ve bir bavulun içine koyarak vadiden attığını söyledi. Alvaro içki ve uyuşturucu bağımlısıydı ve sık sık karısına şiddet uyguluyordu. Onu parçalara ayırdı ve şimdi adalet bekliyorum. Tek istediğim şey kızımı ona yakışır bir şekilde son yolculuğuna uğurlamak” ifadelerini kullandı.

likhluil.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar