Karı koca kavgasında birbirlerini vurdular!

Karı koca kavgasında birbirlerini vurdular!
Düzce’de eşi ile tartışan koca, silahla karısını yaraladı, kendisine saldıran eşinin silahı eline alan kadın da kocasını yaraladı.

Düzce'de Aziziye Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, eşiyle tartışan bir koca, sinirlerine hakim olamayarak silahını karısına doğrulttu ve ateş etti. Ancak olayın seyri, karısının beklenmedik bir tepkisiyle farklı bir boyuta dönüştü.

Sokak üzerinde oturan Arzu G. ile Emin G. arasında başlayan sözlü tartışma, hızla kontrol dışına çıktı. Tartışmanın ardından evden ayrılmak isteyen Arzu G., apartmanın önünde bulunan aracına binerken, kocası Emin G. sinirlenerek silahını çekti ve eşine ateş etti. Ancak bu saldırıya maruz kalan Arzu G., hayatta kalmak için can havliyle silahı elde etti ve kendisine ateş eden kocasına karşı misilleme yaparak karşılık verdi.

Olayı duyan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı çift, ilk müdahalelerinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekipleri, Arzu G.'ye olay yerinde yaklaşık 15 dakika süren kalp masajı uyguladı.

Yaşanan bu şiddet dolu olayın ardından polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar