Kardeşlerim Şengül diziden neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy dizide neden yok?

Kardeşlerim Şengül diziden neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy dizide neden yok?
Kardeşlerim dizisinin son bölümünde yaşanan olayların ardından birçok izleyici Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy'un diziden tamamen ayrılıp, ayrılmadığını merak etmeye başladı. Peki Kardeşlerim Şengül diziden neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy dizide neden yok?

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy, diziden ayrıldı. Atasoy'un diziden ayrılması, dizinin 13 Ocak Cumartesi günü yayınlanan 112. bölümünde gerçekleşen bir kaza sahnesi ile gerçekleşti. Dizinin hayranları Fadik Sevin Atasoy'un neden diziden ayrıldığını merak ediyor. Peki Kardeşlerim Şengül diziden neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy dizide neden yok?

KARDEŞLERİM ŞENGÜL DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Şengül karakteri dizide otobüs ile Yozgat'a giderken kaza yaparak hayatını kaybetti. Şengül'ün eşi Orhan'a gelen bir telefon ile bu durum aktarıldı.

Karakteri canlandıran Fadik Sevin Atasoy'un ayrılması, dizinin izleyicileri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Atasoy, dizide canlandırdığı Şengül karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

Atasoy'un diziden ayrılması hakkında yapımcı şirket NGM Medya tarafından yapılan açıklamada, "Sevgili izleyicilerimiz, 4 sezondur yayın hayatına deva eden Kardeşlerim dizisinde, 'Şengül' karakterini başarıyla canlandıran kıymetli oyuncumuz Fadik Sevin Atasoy, bir sağlık sorunu nedeniyle dizimize ara veriyor. NGM ailesi olarak sevgili Fadik'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, 'Kardeşlerim' olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fadik Sevin Atasoy kimdir?

Fadik Sevin Atasoy, 1 Ekim 1975 tarihinde Ankara'da doğdu. Babası da kendisi gibi oyuncu olan Sönmez Atasoy'dur.

Atasoy'un oyunculuk kariyeri küçüklüğünden itibaren başlıyor. Birçok radyoda ve TRT'de çocuk programlarında yer aldı. Daha dört yaşındayken anne ve babasının rol aldığı İzmir Devlet Tiyatro'sunun düzenlediği "Teneke" adlı oyunda yer aldı. Bu rolüyle Selçuk Tiyatro Festivali'nde En İyi Oyuncu Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Atasoy, 1998'de Bilkent Üniversitesi'ne girdi. Burada Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisansını burslu olarak tamamladı. 6 yıl boyunca Devlet Tiyatroları'nda görev yapan Atasoy uzun dönem idarecilik de yaptı. 2000 yılına gelindiğinde ise Antalya Devlet Tiyatrosu'na geçiş yaparak kadrolu oyuncu olarak çalışmaya başladı. Birçok ülkede tiyatro eğitimi alarak çalışmalar yapan Atasoy, İngilizce, İtalyanca, Almanca, Fransızca ve Bulgarca konuşabiliyor.

Televizyon ve sinema kariyeri ise 2011 yılında babası Sönmez Atasoy'un ölümünden sonra başladı. Amerika'ya taşınan Atasoy, RedCase adlı bir yapım şirketi kurarak burada birkaç Hollywood projesinde rol aldı.

Atasoy'un rol aldığı bütün diziler ve filmler şunlar:

Diziler

2000 - Bizim Evin Halleri

2003 - Serseri Aşıklar

2004 - Ah Be İstanbul

2004 - Kısmet

2006 - Sev Kardeşim

2007 - Ayrılık

2007-2008 - Dudaktan Kalbe

2008 - Son Bahar

2009 - Avrupa Yakası

2009 - Aynadaki Düşman

2009 - Ah Kalbim

2021-2023 - Kardeşlerim

Filmler

2005 - Döngel Kârhanesi

2005 - O Şimdi Mahkum

2007 - Beyaz Melek

2007 - Geçerken Uğradım

2007 - Zeynep'in Sekiz Günü

2008 - Usta

2009 - Ay Lav Yu

2011 - Mavi Pansiyon

2011 - Merhaba

2016 - The 6th Degree

2019 - Peril of a Godsend

2020 - Hatıra Fotoğrafı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar