Kardeşinin anısına düzenlenen maçta öldü

Kardeşinin anısına düzenlenen maçta öldü
İtalyan ekiplerinden Parma'nın eski futbolcularından Giuseppe Perrino, üç yıl önce kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman kardeşi Rocco Perrino'nun anısına düzenlenen maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İtalya'da futbol dünyasını derinden sarsan acı bir tesadüf, acı bir olay yaşandı.

Il Riformista'da yer alan habere göre, Napoli'ye bağlı olan Poggiomarino belediyesinde, dün bir 'hatıra' turnuvası düzenlendi. Bu turnuva, genç yaşta hayatını kaybeden bölge sporcularına saygı duruşu niteliğinde ve her yıl düzenli olarak düzenlenilen bir turnuva.

Dün geceki maç 2018 yılında, 24 yaşında, bisikletle antrenman yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Rocco Perrino'ya adandı. Karşılaşmada Rocco'nun abisi Giuseppe de forma giydi.

Karşılaşma devam ederken Giuseppe bilincini kaybederek bir anda yere yığıldı. Önce sahadaki futbolcuların, ardından sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen Giuseppe kurtarılamadı. Yapılan otopsinin ardından, 29 yaşında hayata veda eden Giuseppe'nin de tıpkı kardeşi gibi kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Futbola Parma akademisinde başlayan Giuseppe Perrino; sonrasında Ebolitana, Sapri, Bellaria, Vigor Lamezia, Battipagliese, Scafatese, Turris, Real Poggiomarino, Pimonte ve Solofra gibi alt lig takımlarının formalarını terletti.

Kaynak: Haber Global

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar