Kardak kahramanı Ali Türkşen hangi adaya oy vereceğini açıkladı!

Kardak kahramanı Ali Türkşen hangi adaya oy vereceğini açıkladı!
Emekli Deniz Kurmay Albay ve eski siyasetçi Ali Türkşen, yarın yapılacak seçimlerde hangi adaya oy vereceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Umut Can Halavart / Günboyu

Türkiye'de 60 milyonun üzerinde seçmen, yarın yapılacak seçimlerde sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Çok sayıda ünlü isim, siyasetçi, sporcu ve sanatçı sosyal medya hesaplarından oy tercihlerini belirtirken, dikkat çeken bir paylaşım da Ali Türkşen'den geldi.

Ocak 1996'da yaşanan Kardak Krizi'nde Su Altı Taarruz Komandolarının (SAT) başında olan Ali Türkşen, AKP iktidarında ise FETÖ kumpası ile cezaevine atılmıştı. Bir süre siyasete girmiş olsa da Aralık 2018'de siyaseti bıraktığını açıklayan Türkşen, yarın yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi partinin adayını desteklediğini açıkladı.

"OYUM SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkşen, "80 yıllık birikimi 20 yılda bitirmek için and içenlerin karşısında gösterdiği cesur yüreklilik için yarın oyum Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na…" ifadelerini kullanarak CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek çağrısında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar