Karaman’da sopalı saldırgan: Hedefi sokakta yalnız yürüyen kadınlar!

Karaman’da sopalı saldırgan: Hedefi sokakta yalnız yürüyen kadınlar!
Karaman’da sokak ortasında tek gördüğü kadınları yaralayıp kaçan şahıs yakalandı.

O İLDE KORKUTAN OLAY: YALNIZ KADINLARI HEDEF ALIYOR!

Karaman’da son 3 ay içinde sokakta bir adam tarafından sopayla saldırılan yaralı kadın sayısı arttı. Gelen ihbarlar sonrasında mobese kayıtları izlendi. Kayıtlarda tüm saldırıları aynı kişinin yaptığı tespit edildi. İşte olaya ilişkin detaylar…

Karaman''da sokakta kadınlara sopayla saldırarak yaralayan bir kişi yapılan incelemeler sonucu gözaltına alındı. 10 kadını yaralayan saldırganın daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirlendi.

 

ŞU ANA KADAR 10 KADINA SALDIRDI

Karaman''da, son 3 ay içinde özellikle akşam saatlerinde sokakta yalnız gördüğü kadınların başına odunla vurup yaralayan Adnan T. (33) yakalandı. Polis, şu ana kadar 10''a yakın kadının saldırıya uğradığını belirlerken, sayının daha fazla olabileceği üzerinde duruluyor.

Karaman merkez ve Ağılönü köyünde, son 3 ay içinde özellikle akşam saatlerinde başına sert cisimle vurulup, yaralanan kadın sayısının artması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı.

 

ÖZELLİKLE YALNIZ KADINLARI SEÇİYOR

Bu kapsamda araştırma yapan polis ve jandarma ekipleri, saldırıya uğrayan kadınların o sırada sokakta yalnız olduklarını ve başlarına odunla vurularak yaralandıklarını saptadı. Saldırıların gerçekleştiği bölgelerdeki 1500 dakikalık mobese ve güvenlik kamerası görüntüleri tek tek incelendi. 2’si Ağılönü köyünde olmak üzere 10''a yakın kadına, aynı kişinin saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.

DAHA ÖNCE PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

Araştırmasını derinleştiren ekipler, saldırganın Ağılönü nüfusuna kayıtlı ve kent merkezinde oturan, bisküvi fabrikası işçisi Adnan T. olduğunu saptadı. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirlenen Adnan T., bugün gözaltına alındı.

Polis, şu ana kadar 10''a yakın kadının saldırıya uğradığını belirlerken, sayının daha fazla olabileceği üzerinde duruluyor. Adnan T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar