“Karagöz Göklerde” Sakarya’nın her yerinde

“Karagöz Göklerde” Sakarya’nın her yerinde
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ve örf, adet, gelenek ve görenekleri miniklere anlatan "Karagöz Göklerde" etkinliği, Söğütlü ve Geyve'de unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.

Şehrin dört bir yanına yayılan etkinlik, tiyatro ve meddah sanatçısı Seçkin Bayramoğlu'nun sunumuyla, milli ve manevi değerleri miniklere aşılamayı hedefliyor.

EĞLENDİRİRKEN EĞİTEN GÖSTERİ

Sakarya'nın ilçelerinde gerçekleşen etkinlik, Söğütlü Fındıklı İlkokulu, Geyve Özel Eğitim Okulu ve Geyve Sosyal Gelişim Merkezi öğrencilerini bir araya getirdi. Seçkin Bayramoğlu'nun özenle hazırladığı gölge oyunu, minikleri hem eğlendirdi hem de milli kültürle tanıştırdı. 200'den fazla ilkokul öğrencisi, gösterinin keyifli atmosferinde kahkaha dolu anlar yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Seçkin hocamız tarafından sergilenen 'Karagöz Göklerde' gölge oyunu ve daha fazlası 16 ilçemizde ilkokul öğrencileri ile buluşmaya devam edecek. Düzenleyeceğimiz etkinliklerle ocak ayını dolu dolu geçireceğiz. Tüm Sakaryalı sanat dostları davetlidir" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar