Kapatma kararı alınan Olay TV ile ilgili büyük iddia Sahibi Cavit Çağlar tehdit mi edildi?

Kapatma kararı alınan Olay TV ile ilgili büyük iddia Sahibi Cavit Çağlar tehdit mi edildi?
Yayın hayatına bir süre önce başlayan Olay TV'nin yıl sonunda yayın hayatına son vereceği açıklandı.

30 Kasım'da yenilenmiş kadrosuyla İstanbul'daki yeni ofisinde yayına başlayan Olay TV 25 Aralık'ta kapanıyor.

İş insanı Cavit Çağlar’ın sahibi olduğu, Genel Yayın Yönetmenliğini Süleyman Sarılar’ın yaptığı kanal, yayına gireli bir ay olmasına rağmen apar topar kapanma kararı alınca dikkat çekti.

Odatv’nin edindiği bilgilere göre hükümete yakın isimlerin, TMSF üzerinden Cavit Çağlar’a şirketlerine el konabileceğinin söylenmesi üzerine, kapanma kararı alındığı aktarıldı.

Ayrıca Çağlar’a, Cumhurbaşkanlığı kanadından Kanal 7 kökenli isimlerin, Olay TV’ye alınmasının talep edildiği öğrenildi.

Olay TV'de çalışan 180 çalışanın alacaklarının hesaplandığı ve hafta sonu kapanmanın ardından ödemelerinin yapılacağı belirtildi.

Cavit Çağlar'ın ise kapanmaya gerekçe olarak pandemi koşullarını öne süreceği aktarıldı. Yaşananların ardından Süleyman Sarılar ve ekibinin de önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı dile getirildi.

YOUTUBE'DA DEVAM EDEBİLİR

Medya Koridoru'nda yer alan habere göre ise; Olay TV'nin ortağı iş insanı Hüseyin Köksal, kanalın kapanacağını çalışanlara tebliğ etti. Köksal, aynı zamanda kanalın başka bir isimle devam edeceğini de söyledi.

Olay TV'nin bir diğer sahibi olan iş insanı Hüseyin Köksal, kanalın kapanacağını az önce  çalışanlara tebliğ etti. Köksal, çalışanlara yaptığı açıklamada ayrıca aynı kadroyla farklı bir frekans üzerinden veya YouTube'da devam edebileceklerini de aktardı.

Köksal'ın o açıklaması şöyle:

“Başka bir isim altında veya YouTube’da yola devam edebiliriz. Başka bir kanal da satın alabiliriz. Cuma gününe kadar belli olur. Bizden haber bekleyin…”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar