Kanser tedavisi gören Hakan Özoğuz: Sona geldik diyerek paylaştı

Kanser tedavisi gören Hakan Özoğuz: Sona geldik diyerek paylaştı
Bir yıldır lenfoma tedavisi gören Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Bir yıldır kanser tedavisi gören Hakan Özoğuz sağlık durumunda gelinen noktayı Instagram hesabından hayranları ile paylaştı.

Hakan Özoğuz "Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum. Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

7uu.jpg

KONSERLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE

Hakan Özoğuz, tedavi sürecinin sonuna geldiğini söylediği açıklamasında "Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum. Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Bu süreçte yanımda olan aileme, sevdiklerime, arkadaşlarıma ve doktorlarıma çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz ve dualarınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoşça kalın" şeklinde konuştu.

rf.jpg

rr.jpg

u.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar