Kanada'da bir baba oğlunun doğum lekesinin aynısını vücuduna dövme yaptırdı

Kanada'da bir baba oğlunun doğum lekesinin aynısını vücuduna dövme yaptırdı
Kanada'da bir baba, vücudundaki doğum lekesinden rahatsız olduğunu fark ettiği oğluna destek olmak için, leke boyutunda bir dövme yaptırdı.

Oğluna öyle bir jest yaptı ki...

Kanada'nın Alberta eyaletinde bir baba, vücudundaki doğum lekesinden rahatsız olduğunu fark ettiği oğluna destek olmak için dövme iğnesi altında 30 saat geçirdi. Derek Prue Sr., oğlunun kendisini daha iyi hissetmesi için göğsündeki doğum lekesinin aynısını kendi vücuduna dövme yaptırdı. CBC televizyonuna konuşan Prue, "Kendini rahatsız hissettiğini biliyordum. Bunu yaşayan kişinin sadece o olmadığını göstermek istedim" dedi. Prue, oğlunun yüzmeye giderken tişörtünü çıkarmamayı istemesinin ardından harekete geçmeye karar verdiğini söyledi. 

"ÖMÜR BOYU AYNI İZİ TAŞIYACAĞIZ"

Kanadalı baba, oğluna dövmesini daha sonra bir otelin havuzunun kenarında gösterdiğini belirtti. Derek Prue'nun aynı isimdeki oğlu büyük bir gülümsemeyle, "Mutlu oldum, biraz kafam karıştı çünkü böyle bir şey yapacağını bilmiyordum" diye konuştu. Dövmenin yapılmasının beklediğinden çok daha uzun sürdüğünü ifade eden baba pişmanlığı olmadığını söyledi; "Vereceği reaksiyonu görmek istiyordum. Şimdi ömür boyu aynı izi taşıyacağız"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar