Kamuda memur olmak isteyenlere müjde! Yüksek maaşlı başvuru ilanları başladı

Kamuda memur olmak isteyenlere müjde! Yüksek maaşlı başvuru ilanları başladı
Kamu kurumları ve bakanlıklar memur olmak isteyenler için güzel haber geldi. Yüksek maaşlı başvuru ilanları başladı. İşte detaylar...

Türkiye'deki kamu hizmetlerini daha etkin bir şekilde sürdürebilmek ve mevcut personel eksikliklerini gidermek amacıyla, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı toplamda 35 bin 40 sözleşmeli personel ve memur alımı yapacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN 27 BİN PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatlarında istihdam etmek üzere 27,000 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu alımlar, adayların KPSS sonuçlarına göre belirlenecek ve ÖSYM tarafından koordine edilecek merkezi bir yerleştirme süreciyle gerçekleşecektir. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları bu alımlara başvurabilecek ve son başvuru tarihi 28 Şubat 2024 olarak belirlendi.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8 Bin PERSONEL ALACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatları ile Sosyal Hizmet kuruluşlarında çalışacak 8,000 personel alacak. Başvurular, çeşitli pozisyonlar için 11 Mart 2024'e kadar kabul edilecek.

40 SÖZLEŞMELİ PERSONEL İSTİHDAMI

Çevre Bakanlığı, Meteoroloji, Mühendislik ve Teknikerlik alanlarında ihtiyaç duyduğu 40 sözleşmeli personeli bünyesine katmaya hazırlanıyor. Başvurular 21 Şubat - 8 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak ve adayların 2022 KPSS'den belirli puan türlerinde en az 50 puan almış olmaları gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar