Kamu kurumlarında iş arayanlara güzel haber geldi: Düşük KPSS puanıyla alım başladı

Kamu kurumlarında iş arayanlara güzel haber geldi: Düşük KPSS puanıyla alım başladı
Farklı alanlarda yapılacak 922 personel alımı ilanı yayınlandı ve başvurular için gereken şartlar ile tüm detaylar açıklandı. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Kamuya memur personel alımı için duyuru yapıldı. Başvurular lise, önlisans ve lisans mezunları için açıldı. Başvurular, TÜRKŞEKER, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bakanlığı, Bingöl Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi gibi farklı kurumlar için çeşitli kadrolar üzerinde 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

TÜRKŞEKER PERSONEL ALIMI

Toplamda 288 Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni, 81 Bilgisayarlı Makine Teknisyeni, 81 Makine Teknisyeni, 80 Kimya Teknisyeni, 27 Makine Bakım Onarım Teknisyeni, 21 Elektrik Teknisyeni, 15 Tarım Makinaları Teknisyeni, 10 İnşaat Teknisyeni, 5 Bilgisayar Teknisyeni, 2 Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni, 2 Metal Teknolojisi Teknisyeni ve 1 Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni kadrosu için alım yapılacak.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Toplamda 25 Büro Personeli, 2 Spor Uzmanı, 1 Mühendis, 2 Tekniker, 2 Teknisyen, 50 Hemşire, 27 Sağlık Teknikeri, 4 Röntgen Teknisyeni, 89 Destek Personeli, ve 51 Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosunda alım başladı.

ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

1 Büro Personeli, 1 Tekniker, 3 Teknisyen, ve 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında yapılacak olan alımlar için başvuruların 25 Eylül tarihine kadar yapılması gerekiyor.

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ

Kadın erkek adaylar için kadrolar açılırken 11 kişilik sözleşmeli personel alımı başladı. Başvurular 11-25 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ

Kadro açığının giderilmesi için 28 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. 15 Büro Personeli, 2 Spor Uzmanı, 2 Tekniker, 7 Destek Personeli alımı gerçekleşecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar