Kamp tatili faciaya döndü! Isınmak için çadırda mangal yaktılar!

Kamp tatili faciaya döndü! Isınmak için çadırda mangal yaktılar!
Amasya’da kamp yapmak isteyen aile çadırda ısınmak için mangal yaktı. karbonmonoksit gazından zehirlenen anne hayatını kaybetti.

Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Boraboy Gölü kıyısında kamp yapmak isteyen aile faciayı yaşadı.

Aydın ve Sibel Parlak çifti, çocuklarıyla birlikte tatil için Boraboy Gölü'ne gelerek geceyi çadırda geçirmeye karar verdi. Ancak geceyi ısıtmak amacıyla yaktıkları mangal ölüme neden oldu.

ÇOCUKLARI ARAÇTA UYUYORDU

Çiftin çocukları araçlarında uyurken, çadırda mangal yakan Aydın ve Sibel Parlak çiftinden Sibel Parlak, karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Sabahın erken saatlerinde babalarının inleme seslerini duyan çocuklar, durumu çevredekilere bildirdi. Olay yerine hemen jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

BABA'NIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

33 yaşındaki Sibel Parlak'ın acı ölümüyle sarsılan ailesi, Amasya'daki hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babaları Aydın Parlak'ın durumu ise ağır olduğu için önce Amasya'daki bir hastaneye ardından da Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Sibel Parlak'ın cenazesi, olayın ardından morga kaldırılırken, çiftin Samsun Terme nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Yaşanan olayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar