Kahta’da 23 Nisan coşku ile kutlandı

Kahta’da 23 Nisan coşku ile kutlandı
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

TPAO Atatürk İlkokulu ve Şehit Sevgi Yeşilyurt Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan program, öğrencilerin günün anlam ve önemine dair şiirler okuması ve çeşitli gösteriler ile yarışmalara katılmasıyla renklendi. Bu anlamlı etkinlikler, öğrencilerin milli bayramları daha yakından tanımalarını ve kutlamalarını sağladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve protokol üyeleri, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Başli, günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında, “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı, milletimizin geleceğini kendi ellerine aldığı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu tüm dünyaya ilan ettiği günü kutluyoruz. Bu önemli gün, aynı zamanda çocuklarımızın, yani geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bayramıdır. Bugün, çocuklarımıza yönelik olarak düzenlediğimiz etkinliklerle, onların bu özel günü daha anlamlı ve eğlenceli bir şekilde kutlamalarını sağlıyoruz. Çocuklarımızın geleceğe umutla bakmaları, milli ve manevi değerlerimizi benimsemeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Programa, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Cumhuriyet Başsavcıvekili Ersin Ünlü, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar