Kağıthane’de gece polise ateş açmışlardı! Olayla ilgili yeni gelişme

Kağıthane’de gece polise ateş açmışlardı! Olayla ilgili yeni gelişme
Kağıthane Şirintepe Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, polis ekiplerine ateş açılarak bir memurun yaralanmasına sebep olan 2 şüpheli yakalandı.

Olay, gece saat 00.10 sıralarında gerçekleşti ve havaya ateş açıldığı yönünde polis ekiplerine ihbar geldi. Hızla olay yerine intikal eden polis ekipleri, motosikletle kaçmaya çalışan 2 şüpheliyi durdurmak için müdahalede bulundu. Ancak şüphelilerden S.Ç. isimli şahıs, polis memurlarına ateş açarak bir polisin yaralanmasına neden oldu.

Olayın ardından kaçan şüpheliler S.Ç. ve M.F.F., kullandıkları ruhsatsız tabanca ile birlikte polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin sorgulamalarında, daha önce 'kasten yaralama', 'tehdit', 'görevli memura mukavemet', 'hakaret', 'resmi belgede sahtecilik', '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' gibi çeşitli suçlardan kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

Olayla ilgili olarak daha önce mahallede havaya ateş açtığı belirlenen H.E.A. isimli şahıs da ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı. Yaralanan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar