Kimse gözlerine inanamadı! Kafasında çıkan şeyler görenleri şaşırttı…

Kimse gözlerine inanamadı! Kafasında çıkan şeyler görenleri şaşırttı…
Hindistan’da yaşayan 60 yaşındaki Mimiya Bai’nin kafasında boynuzlar çıkmaya başladı. Doktorları da hayrete düşüren olayın gizemi araştırılıyor. Kafasında çıkan boynuzların ağrısına dayanamayan kadın, yardım istedi.

3 yıldır çıkmaya devam eden boynuzların nedenini doktorlar araştırıyor. Kafasında çıkan boynuzları kimseyi inandıramayan Mimiya''nın boynuzlarını görenler hayrete düşüyor. Üç yıldır tedavi görmek isteyen Mimiya''nın tedaviyi karşılayacak parası yok. Kafasındaki boynuzların ağrısına dayanamadığını belirten kadın yardım istedi.

Dr. Abhishek Jain, Mimiya''nın hastalığının silisli bir boynuz olarak bilindiğine inanıyor. Bu hastalık vücudun herhangi bir yerinde başlayabilir. Tedavi edilebilir ve ameliyatla tedavi edilebilir, diyor. New Indian ile konuşan mşılaştığı ''fiziksel ve zihinsel acıyı kimse bilmiyor'' ifadelerini kullandı.

 

 

BOYNUZLARIN SIRRI ÇÖZÜLEMEDİ

Chipcom''un haberine göre, genellikle konik bir şekilde büyüyen iyi huylu veya kötü huylu keratinöz boynuzlar olan kutanöz boynuz olarak teşhis ediliyor. Bu tür boynuzların, kafadaki bir kesikten sonra radyasyona veya HPV virüsüne maruz kalmanın bir sonucu olduğu düşünülse de, aşırı derecede nadir olmaları nedeniyle neden oluştukları açık değil. Kütanoz boynuzlar ameliyatla tedavi edilebiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar