Kadir İnanır'ın doktorundan açıklama: Risk var ama durumu iyiye gidiyor

Kadir İnanır'ın doktorundan açıklama: Risk var ama durumu iyiye gidiyor
Usta sanatçı Kadir İnanır, rahatsızlanarak kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat sonrası yoğun bakıma alınmıştı. Hastaneden İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi verildi.

Oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında doktorundan önemli bir açıklama geldi.

Beykoz’da yaşadığı evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınan Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, son durumu hakkında olumlu gelişmeler olduğunu açıkladı. Sağlam, "Dünden beri yoğun bakımımızda tedavisine ve takibine devam ediyoruz. Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel bir beslenme var. Radyolojik görüntüyü, klinik de destekliyor. Kollarını, bacaklarını oynatmaya başladı" dedi.

İnanır'ın yeğeni Levent İnanır ise amcasının tepki vermeye başladığını ve belki de bu akşam uyandırılabileceğini belirtti. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural ise bugün yaptığı açıklamada, usta oyuncunun beden fonksiyonlarında olumlu bir gelişme olduğunu ve uyandırılacağını duyurdu.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamalarda, sanatçının tedavisine devam edildiği ve olumlu ilerlemeler kaydedildiği vurgulanırken, halen bazı risklerin bulunduğu da belirtildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar