Kadın voleybolcuların giydiği şort, AKP'li yandaş gazeteciye dert oldu: Stüdyoda gergin anlar yaşandı!

Kadın voleybolcuların giydiği şort, AKP'li yandaş gazeteciye dert oldu: Stüdyoda gergin anlar yaşandı!
2023 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nı kazanarak tarihe geçen Filenin Sultanları, rakip takımlardan daha çok Türkiye'deki yandaş trolleri sinirlendirmeye devam ediyor. Milli voleybolcuları, hazırlanan bir görsel üzerinden hedef alan AKP'li Hacı Yakışıklı, voleybolcuların giydiği şorta da eleştiri getirdi.

Sırbistan karşısında çıktığı final mücadelesini karar setinde kazanarak tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu olan Türkiye A Milli Voleybol Takımı, başarısının üzerinden 24 saat geçmeden AKP'li yandaş isimlerin hedef tahtasına oturtuldu.

Başta milli voleybolcu Ebrar Karakurt olmak üzere takıma yönelik birçok AKP'li isimden eleştiri gelirken, iktidara yakınlığı ile bilinen yandaş gazeteci Hacı Yakışıklı, canlı yayında Filenin Sultanları'na kıyafet eleştiri getirdi.

"TESETTÜR SEÇENEĞİ OLMAMASI ÖZGÜRLÜĞE AYKIRI"

Dünya üzerinde voleybolcuların giydiği standart kıyafet yönetmeliği olmasına karşın Yakışıklı, kadınlara tesettür seçeneğinin neden sunulmadığını belirterek, söz konusu durumun anti demokratik olduğunu iddia etti.

Stüdyodaki konuklar arasında yer alan Barış Yarkadaş, Yakışıklı'nın sözlerine "Kadınların giyimine neden taktın? Seni rahatsız eden ne?" sözleriyle yanıt verirken, canlı yayında kısa süreli gergin anlar yaşandı.

FESLİ FOTOĞRAF ADETA ÇILDIRTTI

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın "Kadın Voleybol Milli Takımı’nın zafer kazanmasına ve şampiyon olmasına sevinmeyen bazı insanların olduğunu gördük. Fırsat kollayan bir güruh var" sözlerine AKP'ye yakınlığı ile bilinen Hacı Yakışıklı "Öyle bir güruh hiç olmadı, şu görüntüye bakın" diyerek söz konusu fotoğrafı gösterdi.

fes1.webp

"FES BENİM DEVLETİMİ TEMSİL EDİYOR"

Yakışıklı'nın fotoğrafı göstermesine "Fes, kutsal bir şey mi?" diyerek karşılık veren Yarkadaş'a verilen yanıt pes dedirtti.

Yakışıklı Yarkadaş'a fesin devleti temsil ettiğini söylerken; "Fes, devletimizi temsil ediyor. Bu vuruş kime? Benim milli takımım benim devletime mi karşı?" ifadelerini kullandı.

Yarkadaş'ın "Ebrar’a yönelik saldırıya niye sesini çıkarmıyorsun? Boş yapma Hacı, boş yapıyorsun" ifadeleri ile verdiği yanıt stüdyoda kısa süreli gerginlik yarattı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar