Kadın Partisi, 14 Mayıs'ta hangi adayı destekleyeceklerini açıkladı

Kadın Partisi, 14 Mayıs'ta hangi adayı destekleyeceklerini açıkladı
Kadın Partisi, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını duyurdu.

Kadın Partisi, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu''nun toplumsal bir uzlaşı sağlama, seçimlere güç birliği içinde girme konusundaki çabasının ülkesini seven herkes için takdire şayan olduğunu belirten Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan, “14 Mayıs''ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu''nu destekleyeceğimizi ve bu konuda gerekirse her türlü katkıda bulunmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz” dedi.

Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan, "Artık toplum olarak yeniden yapılanmaya, herkesin üzerinde anlaştığı toplumsal bir uzlaşıya ve yeni bir hikayeye şiddetle ihtiyacımız var kuşkusuz. Bu hikayeyi yazan kişinin de Sayın Kılıçdaroğlu olacağından şüphe etmiyor, kendisinin, ülkemize, hepimizin çok ihtiyacı olan, gerçek demokrasiyi, insan haklarını, cinsiyet eşitliğini, kardeşliği ve toplumsal uzlaşıyı sağlayacağına gönülden inanıyoruz" dedi.

14 MAYIS’TA KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEYECEĞİZ

Daha önce de Kılıçdaroülu''na destek verdiklerini dile getiren Yazgan, "14 Mayıs''ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu''nu destekleyeceğimizi ve bu konuda gerekirse her türlü katkıda bulunmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz" açıklaması yaptı.

Kaynak: ANKA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar