Kadıköy'de kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı

Kadıköy'de kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı
Kadıköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada üç kişi yaralandı.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan Suadiye Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı'nda, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası paniğe neden oldu.

Saat 01.30 sıralarında gerçekleşen olayda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki direğe çarptı. Otomobil, çarpmanın etkisiyle savrularak kaldırıma çıktı ve durabildi. Kazada, araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

34 SIE 76 plakalı otomobilin sürücüsü Emirhan Salih Şahbaz, aracıyla seyir halindeyken kontrolünü yitirdi ve direğe çarptı. Araçta sıkışan Halil Can Gözüm, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu kurtarıldı. Diğer yolcular ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, kaza yapan araç çekiciyle olay yerinden kaldırıldı ve trafik akışı normale döndü.

Kazayı gören bir vatandaş olan Tuna Canpolat, yaşananları şu şekilde aktardı: "Biz olay yerine 1 dakika sonra geldik, vallahi durumları çok kötü. Galiba hızını alamamış, hızını alamayınca da virajdan girerken direğe çarpmış. Allah yardımcısı olsun."

Kadıköy'de meydana gelen bu trafik kazası, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Özellikle gece saatlerinde ve virajlı bölgelerde sürücülerin dikkatli olmaları, benzer acı olayların önüne geçebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar