Kadıköy'de kontrolden çıkan araç park halindeki otomobile çarptı

Kadıköy'de kontrolden çıkan araç park halindeki otomobile çarptı
Kadıköy'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç park halindeki bir araca çarptı.

Kadıköy'de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin kontrolden çıkarak park halindeki bir araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

PARK HALİNDEKİ ARAÇ SAVRULDU

Olay, Caddebostan Operatör Cemil Topuzlu Caddesi'nde saat 00.30 sularında gerçekleşti. Seyir halindeki 34 EPH 898 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon kontrolünü kaybederek park halindeki 34 DKR 888 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle park halindeki araç, kaldırımdaki bir elektrik direğine çarparak savruldu.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada, isimleri Gizem D. ve Miray Ç. olarak belirlenen iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından cadde üzerinde trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasıyla birlikte trafik akışı normale döndü. Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın neden kaynaklandığının belirlenmesi için detaylı incelemelerin devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar