Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak?

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak?
Beştepe'de yapılacak olan Kabine Toplantısı'nın tarihi merak ediliyor. Peki Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak? İşte toplantının tarihi ve gündemi...

Beştepe'de düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tarihi merak ediliyor. Peki, toplantıda neler konuşulacak? İşte toplantının tarihi ve muhtemel gündemi:

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tarihi vatandaşlar arasında merak konusu oldu. "Kabine ne zaman?" sorusu, gündemin önemli meselelerinden biri haline geldi. En son 20 Kasım Pazartesi günü yapılan Kabine Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ve Gazze savaşına değinmişti. Bir sonraki Kabine Toplantısı'nda, Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemi ele alınması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı takviminde Kabine Toplantısı tarihine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Kabine Toplantısı son olarak 20 Kasım tarihinde gerçekleşti. Normalde toplantılar iki haftada bir düzenleniyor. Bu bilgiden hareketle, bir sonraki toplantının 4 Aralık Pazartesi günü yapılması bekleniyor. Ancak resmi açıklama henüz gelmedi. Toplantının tarihi açıklandığında, detayları haberlerimizde bulabilirsiniz.

KABİNE TOPLANTISI'NDA NELER KONUŞULACAK?

İsrail'in Gazze'de devam eden saldırıları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun bir diplomasi trafiği yürüttüğü bir dönemde, Kabine Toplantısı'nda İsrail ve Gazze arasındaki savaşın ele alınması bekleniyor. Ayrıca, memur ve emekli zammı ile asgari ücret zammı gibi ekonomik konuların görüşülmesi bekleniyor. Ancak bu konularda resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Kabine Toplantısı'nda masaya yatırılacak konularla ilgili detaylar, toplantı tarihinden sonra resmi açıklamalarla birlikte paylaşılacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar