K-popçuları yasa boğan şüpheli ölüm.. İntihar mı cinayet mi

K-popçuları yasa boğan şüpheli ölüm.. İntihar mı cinayet mi
K-pop grubu ASTRO'nun sevilen üyesi Moonbin’in cansız bedeni evinde bulundu. Henüz 25 yaşında olan Moonbin hakkında intihar ettiği iddia edilirken kesin ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Ülkenin popüler müzik gruplarından Astro''nun sevilen üyelerinden Moonbin dün gece evinde ölü olarak bulundu.

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ

YonHapNews''in yayınladığı habere göre; 25 yaşındaki Moonbin, Seul''deki evinde menajeri tarafından evde hareketsiz yatarken bulundu. Seul Gangnam Karakoluna göre, müdür Moonbin''i bulur bulmaz hemen polis ekiplerine bildirdi. Polisten yapılan açıklamada, "Moonbin intihar etmiş gibi görünüyor, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi sonuçlarını bekleyeceğiz" denildi.

FANTAGIO YAYINLANAN HABERİ DOĞRULADI

Astro''ya bağlı yapım şirketi olan Fantagio Music tarafından Instagram''dan yapılan bir açıklamada yayınlanan haber doğrulandı.

Son yıllarda SHINee''den Kim Jonghyun, Ex-F(x)''den Sulli (25) ve KARA''dan Goo Hara''nın (28) intihar eden genç K-pop yıldızları olduğu kaydedildi. Diğer taraftan ünlü oyuncu Yoo Joo Eun (27) da geçen yıl kendi canına kıyarak bir mektup bırakmıştı.

K-pop yıldızı MOONBIN KİMDİR?

Chungbuk''ta doğan Moonbin, kariyerine 2004''te çocuk modellik yaparak başladı ve 2006''da TVXQ''nun "Balloons" adlı müzik videosunda oynadı. 2009 yılında Kore draması "Boys Over Flowers"ta oyuncu olarak çıkış yaptı. 2019''dan bir başka dizi At Eighteen''dir.

Moonbin, 2016''da 6 üyeli bir erkek grubu ASTRO olarak çıkış yaptı.

2019''da sağlık durumunun kötü olması nedeniyle gruptan geçici olarak ayrıldı. 2020''de geri döndü. Kore Müzikal Drama Gösteri Şampiyonu''na ev sahipliği yapan grup üyelerinden biriydi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar