Villarreal, 13 dakikada Juve'yi kupa dışına itti

Villarreal, 13 dakikada Juve'yi kupa dışına itti
Villarreal deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Juventus, Torino'da İspanyol rakibine 3-0 yenilerek elendi. Sarı Denizaltılar, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Juventus, Villarreal''i konuk etti. İspanya''da oynanan ilk maç 1-1''lik beraberlikle biterken Torino''da Juventus hüsrana uğradı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında uzun süre eşitlik bozulmadı. Son bölüme girilirken Villarreal''in golleri üst üste geldi.
 
78. dakikada penaltı kazanan Villarreal''de topun başına geçen Gerard Moreno takımını 1-0 öne geçirdi. Juventus henüz bu golün şokunu atlatamadan 85. dakikada Pau Torres skoru 2-0''a getiren isim oldu. 90+1. dakikada bir kez daha penaltı kazanan Villarreal, Danjuma Groeneveld ile üçüncü golü buldu ve İspanyol ekibi, Torino''dan 3-0''lık zaferle ayrıldı.
 
Bu sonucun ardından Juventus turnuvaya veda ederken Villarreal adını çeyrek finale yazdırdı. Villarreal geçen sezon UEFA Avrupa Ligi''ni kazanmış ve ligi yedinci bitirmesine rağmen Şampiyonlar Ligi''ne katılım sağlamıştı.
 
Gecenin bir diğer maçında Chelsea, 2-0''ın rövanşında Lille deplasmanından 2-1''lik galibiyetle ayrıldı ve toplamda 4-1''lik skorla çeyrek finale yükseldi. Lille''in tek golünü Burak Yılmaz kaydetti.
 
UEFA Şampiyıonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Juventus ile Villarreal, Allianz Stadyumu''nda kozlarını paylaştı. İspanyol ekibi, 1-1 biten ilk maçın rövanşında rakibini 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen taraf oldu. Villarreal''e galibiyeti getiren golleri 78. dakikada penaltıdan Gerard Moreno 85. dakikada Pau Torres ve 90+2. dakikada penaltıdan Arnaut Danjuma kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar