Josh Radnor kimdir? How I Met Your Mother Ted kimdir?

Josh Radnor kimdir? How I Met Your Mother Ted kimdir?
How I Met Your Mother dizisinde yer alan 'Ted' karakterini canlandıran Josh Radnor evlendiğini açıkladı. Josh Radnor'un açıklamasının ardından birçok kişi ünlü oyuncuyu merak etmeye başladı. Peki Josh Radnor kimdir? How I Met Your Mother Ted kimdir?

How I Met Your Mother dizisinde canlandırdığı 'Ted' karakteri ile ünlenen Josh Radnor evlendiğini açıkladı. 49 yaşında evlenen ünlü oyuncuyu birçok kişi merak etmeye başladı. Peki Josh Radnor kimdir? How I Met Your Mother Ted kimdir?

JOSH RADNOR KİMDİR?

29 Temmuz 1974 tarihinde ABD'nin Bexley, Ohio şehrinde dünyaya gelen Josh Radnor, avukat Alan Radnor ve Carol Radnor çiftinin ikinci çocuğu olarak büyüdü. Bexley Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitimine Kenyon College'da devam etti. Kolej yıllarında tiyatro alanında çalışmalara katılan Radnor, Sight Unseen adlı tiyatro oyunundaki başarılı performansıyla Paul Newman Trophy ödülünü kazandı.

New York Üniversitesi'nde güzel sanatlar eğitimi alarak mezun olan Radnor, 1998'de "Can't Hardly Wait" ve 2001'de "Not Another Teen Movie" gibi filmlerde yan rollerde yer aldı. Ancak, kariyerindeki çıkış noktası 2005 yılında başlayan ve büyük beğeni toplayan CBS kanalı dizisi "How I Met Your Mother" oldu. Dizideki Ted Mosby karakteriyle tanınan Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris ve Alyson Hannigan gibi isimlerle birlikte başrolleri paylaştı.

"How I Met Your Mother"ın yanı sıra "Law & Order", "ER", "Six Feet Under", "Miss Match" gibi popüler TV dizilerinde konuk oyuncu olarak da yer alan Radnor, 2010 yılında vizyona girecek olan "happythankyoumoreplease" adlı komedi-drama filminde hem oyunculuk hem de ilk senaryo yazarlığı ve yönetmenlik deneyimini yaşadı.

Özel hayatında Lipstick Jungle dizisi ile tanınan oyuncu Lindsay Price ile uzun bir ilişki yaşayan Radnor, 2009 yılında ilişkilerine son verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar