Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye veda sinyali: "Kararımı başkana bildirdim"

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye veda sinyali: "Kararımı başkana bildirdim"
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasından önce geleceğine yönelik ifadeler kullandı. Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı konusundaki kararı kulüp başkanıyla paylaştığını açıkladı.

Umut Can Halavart / Günboyu

Spor Toto Süper Lig'e hızlı bir başlangıç yapan ve etkileyici futboluyla tüm spor kamuoyunun beğenisini kazanan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Süper Lig' verilen Dünya Kupası arasının ardından beklentiler altında kalan futboluyla eleştirilerin nedeni oldu.

Her ne kadar Süper Lig'de topladığı puan ortalaması, geçtiğimiz yıllara nazaran şampiyonluk için yeterli olmuş olsa da, Galatasaray'ın başarılı performansı ve Beşiktaş'ın yükselişiyle Fenerbahçe, ligin ilk yarısını lider götürdüğü sezonda 2.lik koltuğuna son anda oturabildi.

Yarın İzmir'de Gürsel Aksal Stadyumu'nda Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jorge Jesus, sarı-lacivertli kulüpteki geleceğine yönelik de ipuçları paylaştı.

"KARARI BAŞKANIMIZA SÖYLEDİM"

Sezonun son mücadelesi öncesinde "Geleceğimle ilgili kararı başkanımıza söyledim, kendisi biliyor ama şu anda konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullanan Jesus, net olarak açıklamasa da Fenerbahçe'ye veda edeceğinin sinyallerini verdi.

Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre Portekizli teknik adam, Suudi Arabistan Milli Takımı ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Final mücadelesinin ardından Jesus'un ayrılığı hakkında resmi açıklamanın yapılması beklenirken, Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları da hız kazanmış durumda.

YERLİ İSİMLERE YÖNELİK İLGİ ARTTI

Süper Lig'de son 16 yıldır Türk teknik direktörlerin şampiyon oluşu, Fenerbahçe'de de rotayı yeniden yerli teknik adamlara çevirdi. Fenerbahçe'de 2 dönem boyunca teknik direktörlük görevi yürüten ve şampiyonluk yaşamamasına karşın başarılı sonuçlara imza atan İsmail Kartal, gelecek yıl için teknik direktör adaylarından biri.

Bir diğer isim ise Fenerbahçe forması da giyen efsane futbolcu Sergen Yalçın. 2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştıran Yalçın, bir sonraki sezonda ise beklentilerin altında kalarak istifa etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar