Jorge Jesus şartlarını açıkladı: Bu ikisi karşılanırsa Fenerbahçe'de kalacak

Jorge Jesus şartlarını açıkladı: Bu ikisi karşılanırsa Fenerbahçe'de kalacak
Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus, Mayıs ayında biten kontratı hakkında henüz bir açıklama yapmazken sezon sonu görevi bırakacağı iddia edilmişti. Basına yansıyan yeni haberlere göre ise Portekizli hocanın Sarı-lacivertlilerin başında kalmak için iki şartı öne sürdüğü iddia edildi.

Bu sezon başında Fenerbahçe''nin başına geçen ve taraftarda büyük heyecan uyandıran teknik direktör Jorge Jesus, kalacak mı yoksa gidecek mi tartışmaları devam ediyor.

Tecrübeli çalıştırıcı kendisine yöneltilen sorulara yanıt olarak sadece '' "Mayıs''ta bittiğini herkes biliyor" ifadelerini kullanırken, Sabah Gazetesi''nden önemli bir iddia geldi.

Jorge Jesus, gittiği takımlarda genelde 1''er yıllık kontrat yapıyor. Kalıp kalmayacağına sezon sonunda karar veriyor.

İddiaya göre; Portekizli çalıştırıcı, Fenerbahçe''de de iki durumun oluşmasını bekliyor.

EN BÜYÜK ETKEN ŞAMPİYONLUK

Özellikle şampiyonluğun gelmesi Jesus''un Kanarya''da devam etmesi için büyük bir etken olacak. Yeniden Şampiyonlar Ligi platformunda yer alma ihtimali usta çalıştırıcıyı cezbediyor.

Jorge Jesus''un bir şartı da sezon sonunda gelecek yılın transferleri için gerekli bütçenin kendisine verilmesi. Kanarya''da Jorge Jesus kulüple 1 yıllık kontrat yaptığı için ev tutmadı. Sezon bitiminde kalma kararı verirse artık kendisine bir ev bulunacak.

YARDIMCILARI ÇOK SEVİYOR

Jorge Jesus, Fenerbahçe''ye güçlü bir yardımcı kadrosuyla gelmişti. Deneyimli hocayı asiste eden ekip, sarı-lacivertli kulüpte çalışmaktan ve İstanbul''da yaşamaktan dolayı çok mutlu. Eşleri de Türkiye''yi sevdiği için burada kalmak istiyorlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar