Jorge Jesus, Fenerbahçe'den ayrılıyor: Yeni takımı belli oldu

Jorge Jesus, Fenerbahçe'den ayrılıyor: Yeni takımı belli oldu
Suudi Arabistan'ın köklü kuruluşu Al-Riyadiah'ın haberine göre Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile Suudi Arabistan Milli Takımı arasında 3 yıllık anlaşmaya varıldı. Resmi açıklamalar Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda oynayacağı final karşılaşmasından sonra yapılacak.

Umut Can Halavart / Günboyu

Fenerbahçe ile lige güçlü bir futbolla başlayan Jorge Jesus, ligin büyük bir bölümünü lider götürürken, oynattığı oyunla da taraflı tarafsız spor medyasından alkış almayı bildi.

Buna karşın sarı-lacivertli takımın derbi maçlarındaki düşük performansı ve liglere verilen Dünya Kupası arasının ardından Fenerbahçe'nin oyun gücünde düşüş yaşanması taraftarlardan tepki toplanmasına yol açarken, Galatasaray'ın büyük galibiyet serilerine imza atması ve her iki karşılaşmada da Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla mağlup etmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Geçtiğimiz yıl başarılı performansına rağmen İsmail Kartal ile yollarını ayıran Ali Koç yönetimi, görevdeki beşinci yılında da şampiyonluk yaşayamazken, gelecek yıl için yeniden yerli teknik direktöre başvurulacağı iddialar arasında.

3 YILLIK ANLAŞMA İMZALANDI

Dünya Kupası arasından bu yana Fenerbahçe'den ayrılmak istediğine yönelik çok sayıda haber çıkan Jorge Jesus'un yeni durağı ise Suudi Arabistan Milli Takımı olacak.

Dünya Kupası'na Arjantin galibiyetiyle başlayarak bütün dünyayı şaşırtan Suudi Arabistan, Jorge Jesus ile sürdürdüğü temaslarda son aşamaya geldi. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından resmi açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Al-Riyadiah'in haberine göre Jorge Jesus ile yapılan anlaşma 3 yıllık.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar