John Wick’in sevilen oyuncusu Lance Reddick hayatını kaybetti

John Wick’in sevilen oyuncusu Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick serisinin sevilen aktörü Lance Reddick 60 yaşında hayata gözlerini yumdu.

John Wick, The Wire, Resident Evil ve Fring birçok filmde ve televizyon dizisinde boy gösteren Lance Reddick, ölüm nedeni açıklanmazken, polis kaynakları doğal yollardan öldüğünü öne sürüyor.

TMZ tarafından hazırlanan rapora göre Lance Reddick, ölmeden önce en son John Wick 4 basın galasında görüldü. Ölümünden bir gün önce paylaştığı sosyal medyada videosunda, evde köpekleriyle birlikte oynuyan Reddick, ölüm nedeni bilinmiyor.

Reddick, popüler film ve TV dizilerinde oynadığı sert karakterler ile tanınıyordu. İlkeli ve şefkatli karakterleri canlandıran ünlü oyuncu, sinema dünyasında unutulmaz bir figür haline gelmişti. En dikkate değer rollerinden bazıları The Wire’da Cedric Daniels, Fringe’de Philip Broyles ve Bosch’ta Irvin Irving’di.

John Wick serisinde ise Charon rolüne hayat geçiren Reddick, 24 Mart’ta vizyona girecek John Wick 4’te de rolünü oynamaya devam edecekti. Ayrıca Reddick, Destiny 2‘de Titan Vanguard komutanı Zavala karakterini seslendirdi.

Lance Reddick’in ani ölümü üzerine rol arkadaşları, bir aktör ve seslendirme sanatçısı olarak mirası, etkileyici çalışmalarıyla yaşamaya devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar