John Wick 4 bir kez daha ertelendi! | İşte beklenen tarih

John Wick 4 bir kez daha ertelendi! | İşte beklenen tarih
John Wick: Chapter 4, daha önce iki kez ertelenerek hayranlarını üzmüştü. Hollywood’un usta aktörü Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı film 1 kez daha ertelendi.

Hollywood’un usta aktörü Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı ve dünyanın en ünlü kiralık katillerinden biri olan John Wick’in hayatını anlatan serinin son filmi, John Wick: Chapter 4‘ün vizyon tarihi bir kez daha değişti. Daha önce koronavirüs pandemisi nedeniyle iki kez ertelenen filmin çıkış tarihi kısa bir video ile duyuruldu.

TAM 1 SENE DAHA ERTELENDİ! 

Hatırlayacağınız üzere The Matrix: Resurrections ilk olarak duyurulduğunda, dünya tarihinde bir ilke imza atarak Keanu Reeves’in iki efsane yapımını aynı gün vizyona sokmayı hedeflemişti.

Plana göre hem John Wick: Chapter 4 hem de The Matrix 4, 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecekti. Ancak daha sonra sıkılaşan pandemi şartları ve karantina süreci nedeniyle The Matrix 4, 2021’in Aralık ayına, John Wick: Chapter 4 ise 2022’nin Mayıs ayına ertelenmişti. Böylece Keanu Reeves üzerinde kurulan bu riskli ama cesur PR çalışması da bir başka bahara kalmıştı.

Bugün gelen son haberler, John Wick: Chapter 4’ü 2022 yılında izleyemeyeceğimiz yönünde… Yayınlanan kısa videodan da görebileceğiniz üzere serinin son filminin vizyon tarihi 24 Mart 2023 oldu. Usta aktör Keanu Reeves’in söylediğine göre yeni film, çölde John Wick’in at sürmesiyle başlayacak ve serinin yönetmeni Chad Stalhelski‘nin çıtlattığına göre filmin sonunun pek de mutlu bitmesi beklenmiyor.

MİNİ SERİ YAPIM AŞAMASINDA 

Son olarak serinin beşinci filminin de şimdiden onaylandığını ve John Wick: Chapter 4‘ün çekimleri biter bitmez yeni filmin de çekimlerine başlanacağını belirtelim. Bunun yanında John Wick’in de bünyesinde bulunduğu The Continental organizasyonunu anlatan ve Starz’da yayınalnacak 3 bölümlük bir mini serinin de yapım aşamasında olduğunu söylemek gerek.

Peki sizler yayınlanan kısa duyuru videosu hakkında neler düşünüyorsunuz? John Wick: Chapter 4 ile ilgili görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

(ShiftDelete.Net/ Enes Koyuncuoğlu) 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar