Jet hızıyla açıklandı! EYT'liye 7 bin 500 TL + 15 bin TL ek ödeme!

Jet hızıyla açıklandı! EYT'liye 7 bin 500 TL + 15 bin TL ek ödeme!
Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyaları devam ediyor! Halkbank, 50 bin TL'ye kadar ödeme imkanı sağlıyor.

Gonca BİLGİÇ/ Günboyu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla birlikte 2. torba yasa gündeme gelecek. Bu düzenlemeler, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası (SSK) ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na (Bağ-Kur) prim eşitliği getirecek ve kadınlara olumlu ayrımcılık sağlayacak reformları içermektedir. İşte tüm detaylar...

Acil nakit ihtiyacı olan tüm emekliler, Pazartesi gününden itibaren hızla başvurarak ödemelerini alabilecekler. Eylül ayının gelmesini beklemeden bu kampanyadan yararlanabilecekler. Halkbank tarafından yapılan açıklamada, 36 ay vadeli ve 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyasının duyurusu yapıldı. Başvurular 28-29-30-31 Ağustos tarihlerinde yapılabilir. İşte kampanyanın ayrıntıları...

HALKBANK'TAN EMEKLİYE KREDİ KAMPANYASI

Halkbank'tan yapılan duyuruda emekli ihtiyaç kredisi hakkında ''Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.'' denildi.

Tutarı ve Ödeme Koşulları

Kredi Ödemelerinizi;

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu

  • Kredi tutarı: 50.000
  • Kredi vadesi: 36
  • Aylık faiz oranı: 2,69
  • Tahsis ücreti: 287,5
  • Taksis tutarı: 2.463,15
  • Yıllık toplam maliyet tutarı: 51,7593

Kredi tutarı; 50.000 TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası azami vade 24 ay, 100.001 TL üzeri tutarlar için azami vade 12 ay olarak uygulanmaktadır.

Yıllık Toplam Maliyet Oranı, hesaplanan örnek vade ve tutara faiz, tahsis ücreti ve vergileri dahil ederek belirlenmiştir.

Tahsis ücretine %15 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Kredi faiz oranı; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, Bankamızdan kredi kartı almayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı ve Halkbank İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.

Hayat sigortası primi, müşterinin yaşına ve kredi tutarına bağlı olarak farklılık gösterir. Örneğin, 36 ay vadeli ve 50.000 TL kredi kullanan 60 yaşındaki bir müşterinin bir yıllık hayat sigortası primi 1.388,80 TL olarak belirlenmiştir.

Halkbank, gerektiği durumlarda kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar