Jesus’a biçtiği Brezilya rolü ile tepkilerin odağı olmuştu: Willian Arao sözlerine bir yenisini ekledi

Jesus’a biçtiği Brezilya rolü  ile tepkilerin odağı olmuştu: Willian Arao sözlerine bir yenisini ekledi
Willian Arao, Jorge Jesus ve Brezilya Milli Takımı hakkında söylediği söz için Fenerbahçe taraftarından özür diledi.

MEHMET AKİF ERDEM/GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig’in 27’inci haftası maçında geçtiğimiz gün kendi evinde oynadığı derbide, 10 kişilik Beşiktaş’a 4-2 yenilen Fenerbahçe’de, yönetime ve tekinki ekibe tepkiler çığ gibi büyüyor.

Dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında da Sarı lacivertliler 4-1 kazansa da oyunculara ve yönetime yönelik tepkiler dinmek bilmedi.

Taraftarlar Brezilya kanalına verdiği röportajda, çalıştırıcısı Jesus için “Büyük bir teknik direktör. Milli takım ile anılan birçok isim var ama Jorge Jesus orada yapabilir. Milli takıma ve ülkelere birçok şey katabilir. Onun tarzı takıma uyuyor; agresif, hücum düşünüyor ve seçilirse çok başarılı olacağına inanıyorum” diyen Willian Arao için de tepkiler yoğundu.

Gelen tepkiler sonrası Arao, taraftarlardan özür diledi ve şu açıklamayı yaptı:

“Ben bir röportaj vermiştim ama sözlerimin yanlış anlaşıldığını görüyorum. Bana bir soru soruldu ve cevap verdim. Ben, bana sorulan bir soruya cevap verdim. Bana, ''Jorge Jesus Brezilya''ya gelirse nasıl olur?'' diye soruldu. ''Ben de giderse başarılı olur ama benim dileğim, onunla birlikte burada uzun yıllar kalmamız'' dedim. Sözlerim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar