Jessica Çarmıklı, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nda

Jessica Çarmıklı, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nda
Kadın futbol takımıyla iddialı bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Jessica Çarmıklı'nın 2021-2022 kadrosunda yer alacağını duyurdu.

Sezon başında kadın futbol takımı kurulurken takımın menajeri olarak açıklanan Jessica Çarmıklı hakkında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Jessica'nın 2021-2022 yılında yeşil sahalarda da futbolcu olarak boy göstereceğini duyurdu.

RESMİ AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımızın Menajeri Jessica Çarmıklı, 2021-22 sezonunda futbolcu olarak da takımımızda görev alacak." ifadelerine yer verildi. Türk pasaportu da olan Jessica, 6 numaralı formayı giyecek. Jessica Çarmıklı'nın savunma merkezli ön libero pozisyonunda oynaması bekleniyor.

jessica-ic.jpg

JESSICA ÇARMIKLI KİMDİR?

Tam adı Jessica Lynne O'Rourke Çarmıklı olan Amerikan asıllı Türk milli kadın futbolcu.

Türk iş adamı Oğuzhan Çarmıklı ile evli olan 36 yaşındaki futbolcu 10 yıldır Türkiye'de ikamet etmektedir.

Jessica kariyerine 2008 yılında ABD'deki tek profesyonel ekip olan FC Indiana Lionesses ile başladı. 2008'de USL W-League Merkez Konferansı'nı kazanan FC Indiana için defansif orta saha oyuncusu olarak önemli bir rol oynadı.

BEŞİKTAŞ'TA DA OYNADI

Ülkemizde 2016-2017 ve 2019-2021 yılları arasında Beşiktaş'ta futbol oynayan Jessica 2022 itibarıyla Fenerbahçe'de hem menajerlik hem de futbolculuk yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar