Fırtına esir aldı: Japonya’da kargo gemisi battı!

Fırtına esir aldı: Japonya’da kargo gemisi battı!
Japonya’da 22 mürettebatı bulunan bir kargo gemisi şiddetli fırtınanın etkisiyle battı. Batan gemiden 13 kişi kurtarıldı, 9 kişi ise hala aranıyor.

Japonya''nın Nagasaki eyaletnde fezi bir kaza meydana geldi. Fırtına nedeniyle bir kargo gemisi battı. Gemideki mürettebattan 13’ü kurtarıldı, 9 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Japonya''nın Nagasaki eyaleti açıklarında seyreden Hong Kong bandıralı Jintian adlı 6 bin 551 tonluk bir kargo gemisi, yerel saatle 23.15 sıralarında şiddetli fırtına nedeniyle imdat çağrısında bulundu.

Japonya Sahil Güvenlik Kuvvetleri''nden edinilen bilgilere göre 14''ü Çinli, 8''i Myanmarlı toplam 22 mürettebatı bulunan gemi su alırken, kısa süre sonra battı. Gemiyi terk etmeyi başaran mürettebattan 13''ü kurtarılırken, 9 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

 

Japonya Sahil Güvenlik Kuvvetleri 11.30 sıralarında bölgeye 2 devriye gemisi göndererek arama-kurtarma çalışmalarına destek verirken, Japonya Öz Savunma Kuvvetleri''nin de bir gemi ile çalışmalara katıldığı açıklandı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar