Japonlar Türkiye'nin dev şirketini satın aldı! Sektör artık onların elinde olacak

Japonlar Türkiye'nin dev şirketini satın aldı! Sektör artık onların elinde olacak
Türkiye'nin önde gelen şirketi, Japonlar tarafından satın alındı. Şimdi sektördeki dev marka, Japonların yönetimine geçti.

Öztiryakiler'in yüzde 51 hissesinin satın alınmasının ardından, şirket artık Japon üretici Hoshizaki'nin bağlı kuruluşu haline geldi. Türk şirketi, Hoshizaki'nin yan kuruluşu olarak faaliyet gösterdi ve Japonların küresel stratejisiyle daha fazla gelişme ve üretim olanaklarıyla güçlendi.

Hoshizaki'nin yaptığı açıklamaya göre, Öztiryakiler'i konsolide bir yan kuruluş olarak ekleyerek, küresel ürün tedarik stratejisinin önemli bir unsuru olarak konumunu güçlendireceklerini belirtti.

Hakkımızda | Öztiryakiler Savunma

Önümüzdeki dönemde, Hoshizaki'nin yönetimine daha fazla katılım sağlayarak ve Öztiryakiler'in geliştirme ve üretim sistemini güçlendirerek, grubun ürünlerinin Türkiye ve küresel pazardaki satışlarını artırmayı hedefliyor. Öztiryakiler, 1958 yılında kurulmuş olup sadece Türkiye'de değil, aynı zamanda Avrupa ülkeleri, Orta Doğu, Afrika ve Asya'da dört üretim tesisi ve satış kanalına sahiptir.

Hoshizaki, gruplar arasındaki sinerjiyi güçlendirmeye ve dünya genelinde müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğini vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar