Jandarma olduğunu söyleyip yaşlı kadını 500 bin lira dolandırdı! JASAT ekipleri tarafından yakalandı

Jandarma olduğunu söyleyip yaşlı kadını 500 bin lira dolandırdı! JASAT ekipleri tarafından yakalandı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşanan olayda kendisini jandarma personeli olarak tanıtan ve 74 yaşındaki Ayşe O.’yu kandırarak 500 bin lira değerindeki ziynet eşyasını alan 17 yaşındaki F.P.A. yakalandı.

Jandarma olduğunu söyledi, yaşlı kadını 500 bin lira dolandırdı!

Söz konusu olay önceki gün sabah saatlerinde Yeşilçomlu Mahallesi’nde yaşandı. Şüpheli, Ayşe O.’yu telefonla aradı ve kendisini karşı tarafa jandarma personeli olarak tanıttı.

Ayşe O.'ya adının cinayet ve hırsızlık olaylarına karıştığını söyleyen şüpheli, cinayet işlenen olay mahallinden altın ve paraların da çalındığını söyledi. Daha sonra kadının evinde bulunan altın ve paralar üzerinde parmak izi incelemesi yapılacağını ifade etti ve eve göndereceği görevliye altın ve paraları vermesini söyledi.

jandarma22.webp

Eve giden şüpheli, daha sonra Ayşe O.’nun 500 bin TL değerindeki ziynet eşyasını aldı ve bölgeden kaçtı. Olayı yakınlarına anlatan Ayşe O., dolandırıldığını anladı. Yapılan şikayet üzerine, İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

F.P.A.’nın olayın sonrası geldiği ilçe merkezi bölgesinde taksiye bindiği belirlendi. Şüpheli üzerindeki altınlarla birlikte yakalandı ve gözaltına alındı. Sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar