Jandarma kıyafetli kadın ekipleri alarma geçirdi: Kimliği şaşkına çevirdi!

Jandarma kıyafetli kadın ekipleri alarma geçirdi: Kimliği şaşkına çevirdi!
Zonguldak'ta jandarma üniformasıyla bazı esnaf ve müşterilere GBT kontrolü yapan bir kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polislere yakalandı. Gerçek kimliği duyanlar şoke etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde M.K. adlı bir kadın gittiği alış veriş merkezinde sivil kıyafetlerini değiştirerek, yanında getirmiş olduğu askeri üniformayı giydi. 24 yaşında olan M.K., elindeki telefonla ilçe merkezindeki Meydanbaşı Caddesi'ndeki bazı esnaflara GBT sorgulaması yaptı. Cadde boyunca iş yerlerini gezen kadın, suç kaydını kontrol edeceğini ifade ederek esnafların kimliklerini talep etti. GBT sorgulaması yaptığını söylemesinden sonra esnaflara kimliğini veren kadın daha sonra ise sahil kenarında yer alan Uzunkum Caddesindeki kafelere girerek, içeride oturan müşterilerin kimliklerini talep etti.

aw185975-01.jpg

MÜŞTERİLER POLİSİ ARAYINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Bir müşteri ise durumundan şüphelendiği kadın sebebiyle 112'yi arayarak durumu haber verdi. İhbar üzerine Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, olay yerine hemen hareket etti. Jandarma üniformalı kadına suç üstü yapan polis ekipleri, askeri personel olduğunu gösteren kimlik kartını istedi. Kartın olmadığını öğrenen ekipler, kadının kimliğini alarak GBT sorgulaması yaptı. Sözleşmeli öğretmen olduğu belirlenen H.K.'nın, daha önceden de herhangi bir suç kaydının bulunmadığını tespit edildi.

Gözaltına alınan kadın polis nezaretinde kıyafetleri değiştirmesi için tekrardan alış veriş merkezine götürüldü.

aw185975-03.jpg

Polisin kimlik sorduğu kadın, önce bir konu için geldiğini söyledi. Polisleri atlatamayacağını anlayan kadın, askerlik mesleğine karşı hevesi olduğunu, kendisinin öğretmenlik yaptığını ifade etti. Tiyatro gösterisi yapmak için jandarma üniforması giydiğini de sözlerine ekleyen kadın, bindirildiği polis aracında ise ağlayarak pişman olduğunu söylediği belirtildi.

Sözleşmeli öğretmen olduğu belirlenen kadın ifadesinden sonra adli makamlara çıkartılacak.

aw185975-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar