İlk kez itiraf etti! ''O sahneleri çekmek işkence gibiydi''

İlk kez itiraf etti! ''O sahneleri çekmek işkence gibiydi''
ABD’li oyuncu Jake Gyllenhaal, 2002 yılında 'İyi Kız' (Good Girl) adlı filmde başrolleri paylaştığı Jennifer Aniston ile ilgili açıklamalarda bulundu.

The Howard Stern Show''a konuk olan oyuncu, yıllar sonra filmdeki cinsellik içeren sahnelerin çekimleri hakkında ilk kez konuştu. Jennifer Aniston ile ''İyi Kız'' (Good Girl) adlı filmde başrolleri paylaşan Jake Gyllenhaal, sevişme sahnelerini çekerken zorlandığını paylaştı.
O dönem gerçek hayatta Aniston’a karşı bir şeyler hissettiğini söyleyen Gyllenhaal, Jennifer Aniston sahneleri çekmenin kolay olmadığını anlattı.

“O SAHNELERİ ÇEKMEK İŞKENCEYDİ"
Ünlü isim, "İşkenceydi, evet öyleydi ama aynı zamanda değildi de. Yani, hadi ama. İkisinin karışımı gibiydi" dedi. Gyllenhaal, sahnelerini ''mekanik doğası'' gereği Jennifer''a karşı gerçek duygularını saklamayı başardığını da dile getirdi.

"Cinsellik içeren sahneleri çekmek garip bir iştir, çünkü izleyen 30, belki de 50 kişi vardır" diyen Gyllenhaal, bu sahnelerin ''bir dans gibi olduğunu, kamera için koreografi yapıldığını'' söyledi.

"YASTIK KULLANMAYI TEKLİF ETTİ"
Filmdeki sevişme sahnelerinde aralarında yastık olduğunu aktaran oyuncu "Aslında bunu Jennifer önermişti. Çekime başlamadan nazikçe ‘Buraya bir yastık koyacağım'' demişti" şeklinde konuştu.

“ONUNLA ÇALIŞMAK KOLAY DEĞİLDİ”
Hoşlandığını ilk defa 2016''daki bir röportajında itiraf eden Gyllenhaal, "Zor biri, ona iltifat etmek zor. Yıllardır kendisinden hoşlanıyordum. Onunla çalışmak kolay değildi" ifadelerini kullanmıştı. Oyuncu şu sıralar 26 yaşındaki Fransız model Jeanne Cadieu ile birlikte. (N-Life Magazin)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar