İzzet Özilhan kimdir? İzzet Özilhan kaç yaşında, nereli? Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan boşandı mı?

İzzet Özilhan kimdir? İzzet Özilhan kaç yaşında, nereli? Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan boşandı mı?
Ünlü iş insanı İzzet Özilhan ailesi ile gittiği Uludağ tatilinin ardından gündeme geldi. Birçok kişi İzzet Özilhan'ın hayatını araştırmaya başladı. Peki İzzet Özilhan kimdir? İzzet Özilhan kaç yaşında, nereli? Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan boşandı mı?

İzzet Özilhan kimdir?

Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Çiftin Uludağ tatilinde ortaya çıkan görüntüleri sonrasında boşandıkları yönünde iddialar ortaya atıldı. Peki İzzet Özilhan kimdir? İzzet Özilhan kaç yaşında, nereli? Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan boşandı mı?

İZZET ÖZİLHAN KİMDİR?

Ünlü iş insanı İzzet Özilhan, 27 Ağustos 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. Anadolu Grubu'nun sahibi Tuncay Özilhan'ın oğlu olan İzzet Özilhan, dedesinin adını taşımaktadır.

İzzet Özilhan, Yasemin Özilhan ile 16 Temmuz 2011'de evlenmiştir.

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

Yasemin Özilhan, 22 Ocak 1985'te Almanya'nın Hamburg şehrinde doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan Özilhan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Televizyon dünyasında "Aşk Oyunu" ve "Doktorlar" dizilerindeki rolleriyle tanınmıştır.

İZZET ÖZİLHAN VE YASEMİN ÖZİLHAN BOŞANDI MI?

İkilinin ilişkilerinin ne durumda olduğu ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Ancak çiftin Uludağ'da ayrı kalmaları boşandıkları yönünde iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar