İzmir'de tüyler ürperten olay: Derin dondurucudan anne ve 2 kızın cesedi çıktı

İzmir'de tüyler ürperten olay: Derin dondurucudan anne ve 2 kızın cesedi çıktı
İzmir’in Bayraklı ilçesi dün korkunç bir cinayet haberiyle sarsıldı. İhbar üzerine ilçeye bağlı Adalat Mahallesi’nde girilen 3 katlı bir evde hepsi Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanymova, Leyla ve Lacyn Keldiyarova adlı 3 kadının cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulundu.

Polis ekiplerinin ihbar üzerine İzmir Bayraklı’da 3 katlı bir evde yaptığı incelemede 3 kadın cesedinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunduğu aktarıldı. Evde yapılan aramalarda R.N. isimli bir erkeğin cesedinin ise buzdolabında olduğu tespit edildi. Bulunan cesetlerin anne ve iki kızına ait olduğu, buzdolabındaki erkek cesedinin ise aynı evde yaşayan kızlardan birinin erkek arkadaşına ait olduğu öğrenildi.

0x0-1687155711334.jpeg

Yeni Asır'dan alınan habere göre; Katil zanlısı olduğu tespit edilen ve Çeşme'de çalıştığı belirtilen Türkmenistan uyruklu kişi ise olay sonrası kaçtığı Çeşme'de yakalandı. Katil zanlısının öldürdüğü anne ile sevgili olduğu bilinirken katledilen kişilerin de olay öncesi ilaçlı içecekle uyutulduğu öğrenildi. Daha önce Bayraklı'da bir ciğercide çalıştığı öğrenilen Türkmenistan uyruklu katil zanlısı, olay sonrası kaçtığı Çeşme'de yakalanarak gözaltına alındı.

4 kişinin cenazesi savcının incelenmesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Mahalle sakinlerinden Ferhat Özkul, "Mahallemizde böyle bir şey yapması bizi çok etkiledi. Aile içi bir facia olduğunu duyduk. Yine polislerden duyduğumuza göre olayın ne zaman olduğu da belli değil. Katilin önce cinayetleri işlediğini birkaç gün sonra dondurucuya koyduğunu duyduk. İstanbul'da bir yakınları haber alamamış ve buraya gelmiş. Kapıyı da açan olmayınca ihbarda bulunmuş ve kapı açılmış. Olayla ilgili çok fazla iddia var" ifadelerini kullandı.

0x0-1687155614027.jpg

0x0-1687155615353.jpg

0x0-1687155616969.jpg

0x0-1687155618871.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar