İzmir’de köpeğe hortumlu sandalyeli ve kürekli saldırı kamerada

İzmir’de köpeğe hortumlu sandalyeli ve kürekli saldırı kamerada
İzmir’in Urla ilçesinde bir kişi, eline aldığı bir hortum, sandalye ve kürekle acımasız bir şekilde komşu iş yerinde yer alan bir köpeğe saldırdı.

Olay, saat 11.00 civarlarında Kuşçular Mahallesi’nde oldu. Evinin yakınında yer alan bir araç lastik tamiri yapan komşu iş yerine giden M.K. isimli şahıs, eline aldığı hortumla iş yeri önünde zincirle bağlı olan köpeğe acımasızca vurmaya başladı. Acımasız saldırgan defalarca köpeğe hortumla vururken, hayvan can havliyle zincirinin yettiği mesafece kendisinden kaçmaya çalıştı. Hırsını alamayan saldırgan, etrafta bulunan bir motosikleti de devirdikten sonra hortumla vurduğu köpeğin daha sonra başına bir demirle, sonrasında ise eline aldığı bir kürekle vurdu. Şüphelinin köpeğe saldırdığı anlarda yanında bulunan iş yeri çalışanı çocuğun ise korkması yüzünden şahsa müdahale edemediği ileri sürüldü. Köpeğe yapılan saldırı iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, köpeğin sahibinin saldırgandan şikayetçi olduğu belirtildi.

Öte yandan, aldığı sert darbelerin ardından başı yarılan köpeğin sahibi tarafından veterinere götürülerek tedavi altına alındığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar