İzmir'de gece kulübü önünde cinayet: Yaşam savaşını kaybetti

İzmir'de gece kulübü önünde cinayet: Yaşam savaşını kaybetti
İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan olayda 23 yaşındaki Yiğit Yılmaz, husumetlisi 26 yaşındaki Hüseyin Can Ağcakanat tarafından bir gece kulübünün önünde tabanca ile vuruldu. Yaralanan 23 yaşındaki Yiğit Yılmaz, tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti.

Söz konusu olay, 16 Aralık saat 23.30 esnalarında, Kazımdirik Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki bir gece kulübünün önünde gerçekleşti. Görgü tanıklarına ve iddiaya göre, Yiğit Yılmaz, gece kulübünün önünde durduğu esnada aralarında daha önceden husumet olduğu bilinen Hüseyin Can Ağcakanat, tabanca ile olay yerine geldi ve Yılmaz'a ateş etti.

KANLAR İÇİNDE KALAN GENÇ YERE YIĞILDI

Yılmaz'ın başına mermi isabet etti. Kanlar içinde kalan genç, yere yığıldı. Şüpheli Ağcakanat ise suç aleti ile olay yerinden kaçtı. Olaya şahit olanlar ise durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yılmaz'ı ambulansa aldı ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkini gerçekleştirdi.

Yaralı Yiğit Yılmaz burada tedaviye alındı. Bunun yanı sıra polis ekipleri de silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Yapılan kamera incelemesinin ardından, görgü tanıklarının ifadesinden de yola çıkılarak şüphelinin Hüseyin Can Ağcakanat olduğu belirlendi. Ağcakanat emniyette verdiği ifadesinde, Yiğit Yılmaz ile önceden husumetli olduğunu söyleyerek, olay günü Yılmaz'ın gece kulübünün önünde kendisine küfür ettiğini ifade etti. Olay yerine yakın olan evine giderek tabanca aldığını söyleyen Ağcakanat, daha sonra da gelerek Yılmaz'ı vurduğunu söyledi. Cinayet şüphelisi olan Ağcakanat tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar